Kramenmarkt

Op Koningsdag is er van 10.00-14.00 uur kramenmarkt in de Kerkring. Een kraam huren kost €25,-. De kraam is 4,20 x 1,20 meter en beschikbaar van 09.00-14.30 uur.

Wil je zeker zijn van een plek op de kramenmarkt? Meld je snel aan. We hebben dit jaar 20 kramen beschikbaar. Een kraam reserveren kan tot 14 april 2019.

Zeskamp

Zoek een team van 6 bij elkaar en ga de strijd aan in de Zeskamp tijdens Koningsdag! Met een mix tussen oud-hollands en moderne, uitdagende en toegankelijke spellen wordt dit een zeskamp die voor het hele gezin en elke vriendengroep geschikt en leuk is.

Om deze activiteit door te laten gaan hebben we zes teams nodig!

 


Speurtocht

Speciaal voor de kleintjes van 6 tot 12 jaar, de avond voor Koningsdag van 20.00-21.30.

’s Avonds in het donker speuren in- en om Nieuwe-Tonge? Vind met je vrienden en vriendinnen de juiste route door spannende opdrachten te doen en leuke vragen te beantwoorden. Durf jij het aan?

Meld je alleen of samen met een groepje aan voor deze spannende speurtocht!

Bij elk groepje is een begeleider nodig. De speurtocht is spannend, maar niet eng en is geschikt voor de aangegeven leeftijd.

Oranje ontbijt

Begin Koningsdag goed met een heerlijk ontbijt, verzorgd door Ons Dorpshuis. Samen met dorpsgenoten van alle leeftijden ben je welkom om te komen genieten van het Oranje Ontbijt.